Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fetaostcrème med honung och salvia

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Gott både till sallad, grillat och bröd. Gjorde succé på buffebordet, både till tjälknölen och kycklingspetten. Jag använder matberedaren så går det fort och smidigt

Ingredienser

Instruktioner

Kör fetaosten i matberedaren tills den är finfördelad. Ha i oljan droppvis medan beredaren är igång. Blanda i crème fraiche, honung och salvia. Smaka av med salt och peppar. Låt gärna cremen vila i kylskåp en stund så blir den lite fastare i konsistensen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.