Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fetaostfylld fläskfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Låter gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär en djup, längsgående skåra i varje köttbit. Låt fetaosten rinna av och mosa den sedan med hackad timjan, honungen, och peppar.
  2. Koka ris.
  3. Tillsätt cream fraichen och rör den till en krämig massa. Fördela ca 2/3 av fyllningen i skåran på bitarna. Fäst ihop med en tandpetare.
  4. Grilla köttet i ca 5-6 min och vänd dem försiktigt så att de blir jämt grillade runt om.
  5. Lägg mot slutet av grillningen på den återstående fyllningen i skårorna. salta och peppra.
  6. Serveras med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.