Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fetaostfylld baconinlindad kycklingfilé

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör ett snitt i filéerna och fyll dem med ost, linda sen in dem i baconskivor och lägg i en ugnsform.
  2. Häll såsen bredvid filéerna och ställ in i ugnen (200 grader) i ca 25-30 min.
  3. Supergott till pasta, couscous, pressad potatis m m.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • frucaos 4 maj 2008

    Smarrigt. Men jag valde att steka baconfiléerna innan jag puttade dem i ugnen - anser att bacon ska vara knaprig! Hade ingen färdig ädelostsås, så jag gjorde min egen. Serverade med tagliatelle. Detta kommer vi äta fler gånger!

  • lottabergstrom 16 september 2008

    Hej! Detta låter spännande. Jag undrar bara hur varm ugnen ska vara? Jättesnällt om någon vill svara mig. Tack på förhand.

  • mamalina 16 september 2008

    Hej! ugnen ska vara 200 grader..Glömde visst skriva det.. =) Mvh Lina

  • vadur65 26 september 2008

    Hej! låter jättegott,ska prova i helgen.

  • demoniq 24 januari 2011

    Detta är supergott och enkelt. Hade heller ingen ädelostsås, men lite grädde/matlagningsyoughurt och en smulad ädelost blev lika gott. MUMS

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.