Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fetaostfyllda broccolibiffar med tzatziki a la viktväktarna

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fetaostfyllda broccolibiffar med tzatziki 5 p/port och här är beräknat på 4 port.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv gurka som du kramar ur och sedan har i i yoghurten. Pressa i vitlök och smaka av med salt och peppar. Låt stå i kylen och mogna en stund.
  2. Finhacka löken och stek tillsammans med riset i olivoljan. Häll på vatten, buljongtärning och salt. Koka upp och sjud på svag värme ca 20 min. Skala och skär potatisarna i mindre bitar och koka dom i en annan kastrull. Hacka broccoli och smula fetaosten. Mosa dom kokta potatisarna i en skål och blanda i riset. Tillsätt broccoli, feta och ägg. Rör ner potatismjöl och kryddor. Forma till biffar och stek dom tills dom fått fin färg.
  3. Riv eller hacka gurkan. Pressa eller riv vitlöken. Rör ned det i yoghurten och krydda.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • jopper 21 januari 2011

    Kanongott! Tack för receptet :) och kidsen älskade dem

  • ostrom-jenny 10 april 2012

    \'Ska broccolin vara rå??

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.