Dessa färsbiffar får lite grekisk touch av fetaost.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200°
- Lägg tomaterna i en smord ugnssäker form. salta, peppra och krydda med timjan. Strö över lök och ringla över olivolja och Crema di balsamico.
Ställ in formen i mitten av ugnen och baka ca 45 minuter.
- Blanda samman lök, köttfärs, salt, peppar och ägg till en smidig färs. Forma färsen till fyra runda biffar.
Lägg dem på smörpapper.
- Gör en grop i varje biff och lägg ner bitar av fetaosten. Täck fetaosten med färs och forma biffarna runda och något tillplattade.
- Bryn biffarna på båda sidor i en stekpanna med smör. Lägg över dem i formen med tomatkompotten och fortsätt tillagningen, ca 5 minuter.
- Garnera med persilja och servera med kokt potatis, ris eller pasta.
- Lycka till! Smaklig måltid.
Publicerat den
27 september 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Mycket god och lättlagad rätt!