Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fetaostjärpar med bönsallad & morotstsatziki

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Du som äter enligt GI är detta en rätt för dig, men även du som inte gör det.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka schalottenlökarna fint och blanda med nötfärs och grädde. Smula sönder fetaosten och blanda ner i färsen. Salta och peppra. Forma till avlånga järpar och stek i olivolja. När de är spänstiga när man trycker på dem så är de färdiga
  2. Skala och riv morötterna fint. Blanda med yoghurt och pressad vitlök. Salta och peppra.
  3. Hacka rödlöken fint. Blanda löken med bönorna- skölj dem väl om de är på burk. Häll över olivolja, vit balsamvinäger, salt och peppar. Hacka basilikan och blanda ner.
  4. Servera järparna med bönsalladen och morotstatziki.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.