Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomatsoppa med fetaostkräm

(3 kommentarer)  
Tomatsoppa med fetaostkräm Tomatsoppa med fetaostkräm
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Snabb och nyttig soppa, men så otroligt god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka tomater, lök och vitlök och fräs i olivoljan. Blanda i tomatkross, tomatpuré och buljong. Låt det koka i 10-15 minuter och smaka av med kryddorna. Blanda i creme fraiche och mixa sedan soppan slät med hjälp av en mixerstav.
  2. Mixa även ihop fetaosten och creme fraichen till en kräm. Krydda den med lite salt och peppar.
  3. Servera soppan med fetaostkrämen och bröd!

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • TereseKarl 14 april 2010

    Jättegod soppa! Härlig och matig, och rolig att laga. Det enda jag inte hade hemma var fetaost, jag tog lite mezeyoghurt på istället. Mmm! Lägger till ett foto jag tog också :)

  • TereseKarl 14 april 2010

    Bättre bild

  • missQ 15 oktober 2013

    God och mättande soppa. Jag har aldrig gillat tomatsoppa på burk men har alltid tänkt att det borde gå att göra en god tomatsoppa - och här var den! Jag piffade till den lite extra med att klippa ner några soltorkade tomater i den innan den kokade upp.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.