Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fetaostsallad med vattenmelon och cashewnötter

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Helt fantastisk sommarsallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär ½ vattenmelon i stora tärningar. Häll över 2 msk vit balsamvinäger. Låt dra 5 minuter. Skala ½ gurka och dela på längden. Skrapa bort kärnhuset med en sked och skär gurkan i tärningar. Blanda ca 80 g mizuna (eller en påse ruccola) med melon och gurka. Lägg upp och strö över 1 dl cashewnötter och 200 g fetaost bruten i bitar. Ringla över olivolja.
  2. Passar till lax eller skaldjur.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Maja75 3 september 2008

    Mycket gott till grillat, eller stekt fisk.

  • jannamia-78 15 augusti 2009

    Mycket god sallad, åt den till grillad lax!

  • saxa 25 maj 2012

    Mkt god, en varm sommardag. Åt den till en grillad lammbit

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.