Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fetasallad med chilimarinerad färskpotatis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god sommarrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva chilifrukten. Blanda samman alla ingredienserna till marinaden. Vänd varsamt ner de nykokta varma potatisarna.
  2. Klyfta päronen. Skär bleksellerin och löken i tunna skivor. Lägg salladen i en bunke och tillsätt övriga ingredienser till fetasalladen. Salta och peppra.
  3. Lägg upp på fat. Fördela potatisen ovanpå. Servera till grillat kött eller fisk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.