Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fettfri sockerkaka

(5 kommentarer)  
Skriv ut

Fettfritt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker. Blanda de torra ingredienserna och blanda i äggsmeten. Blanda till sist i vattnet. Häll smeten i smord och bröad form och grädda i 175 grader i 20-25 minuter.
  2. Det går också bra att göra muffins av samma smet, då blir gräddningstiden cirka 15 minuter. Lägg gärna en klick marsankräm (ej vid mjölkallergi) eller sylt i varje form.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • DevourMe 3 september 2008

    hur stor är den, typ hut många bitar blir det?

  • mfh0e 5 april 2009

    Det är inte fettfritt då äggulan är 28 %-ig. Dock mycket gott recept, kan rekomendera att ha i en tsk kanel och ett äpple i, blir sjukt gott!

  • nasiki 21 april 2011

    min man tycker den ar en 5,han hatar smor,margarin ,jag la i choklad bitar super.

  • evahellstrom 29 juli 2011

    Jättefin. Gott med några färska bär till :)

  • 123kicki 5 oktober 2011

    Otroligt god o enkel kaka klar 5.a Christina

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.