Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fettfria banan och farinmuffins

(1 kommentar)  
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Dessa muffins är faktist goda, trodde inte att de skulle vara det eftersom att det inte är något fett i. Men jag tyckte dom var goda. värt och testa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa socker och ägg. Blanda vetemjöl, bakpulver och vaniljpulver. Tillsätt 1 dl kallt vatten. Häll i 12 muffins formar och ha i skivad banan. Grädda i 175°C ca 15 min. Pudra gärna lite kanel över!
  2. Om man vill ha muffinsen lite mindre söta, går det bra med 1/2 dl socker istället.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • johannautula 27 april 2009

    Jag gjorde dessa med Hermestas lättströ och droppade även i lite minikeso i varje muffins. Detta gav lite exta "kräm" då de första blev en aning torra. Mkt gott resultat!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.