Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fetuccini Alfredo

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabbt, lättlagat äkta italienskt utan krusiduller - och kriminellt gott! Med ett glas vin och en bit gott bröd till så är det bara att vänta på Tony Soprano...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan al dente i rikligt saltat vatten. Häll av och låt ånga av.
  2. Koka upp grädden, salta och peppra. Rör i den rivna Parmesaneosten och olivoljan. Blanda väl och låt koka ihop.
  3. Vänd ner pastan i gräddblandningen. Toppa med ruccola och riven ost. Ät och njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.