Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiberbröd med frön

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

LImpa med en massa nyttigheter och den går snabbt att göra. Den röda färgen kommer från nyponskalsmjöl.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 180-190 grader.
  2. Blanda filmjölk, sirap och olja i en bunke. Tillsätt resten av ingredienserna och blanda väl.
  3. Dela smeten i två delar och stjälp upp i brödformar, Ca 1½ liter. Toppa med lite pumpakärnor, linfrön och solrosfrön.
  4. Grädda brödet längst ner i ugnen i ca 45 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.