Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiberfrallor

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Osötade, glutenfria frallor fulladdade med nyttiga fibrer som är bra för magen och håller dig mätt länge. Frallorna håller sig färska i flera dagar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mjölk, jäst och rapsolja tills jästen löser sig. Använd en visp. Tillsätt övriga ingredienser, ta gärna hjälp av en degblandare/assistent och arbeta degen 5 minuter. Låt degen vila i en bunke täckt med plast i ca 2 timmar.
  2. Sätt ugnen på 230-250 grader.
  3. Klicka ut degen med hjälp av två skedar till 8 frallor på en plåt klädd med bakplåtspapper. Grädda frallorna i 25 minuter. Låt frallorna svalna helt innan du skär i dem.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.