X

Filé recept

Laddar...
Din sökning gav 15017 träffarFläskfilepanna á la Grekland

Mycket god och lättlagad festrätt. Köttet marineras under natten. Du lägger allt i en långpanna och skjuts in i ugnen. Kan det bli lättare....Fläskfilé i form - LCHF

Riktigt, riktigt gott och väldigt enkelt om man använder en färdiggrillad fläskfilé (brukar finnas där man köper grillad kyckling). Det går så klart lika bra att själv tillreda en fläskfilé, men då ta..


Kycklingfilé i marinad

Passar till konfirmation, studenten och på buffébordet Låt kycklingfiléerna ligga i marinaden över natten

Gulli,s Kycklingfilé i ugnen

Ett mycket enkelt och gott recept för en eller många. Jag fick det av Gulli då hon berättade att hon hade haft över 20 pers. på middag. Måtten är ungefärliga, likaså hur mycket kyckling man vill ha ..

Fläskfilé med skinka och svamp

En fläskfilé som jag blev bjuden på en nyårsafton för många år sedan. Har själv bjudit på den många gånger och den har alltid gått hem hos alla,


Kycklingfilé i skivor med gorgonz..

Mat ska vara enkelt att laga men ändå smaka som att du stått i köket i flera timmar. Här är ett recept som passar utmärkt att bjuda vännerna på när de kommer på besök eller om du vill ha något gott ti..Serranolindad fläskfilé med balsa..

En festlig och god fläskfilé som serveras med en smakrik och mycket god balsamicosås som passar perfekt till stekt ljust kött. Ugnsrostade rotfrukter passar alldeles utmärkt till denna rätt.