Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filé i chutneysås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mycket god fläskfilégryta som är god att äta med ris och en sallad som tillbehör.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i skivor. Skär purjon i sneda skivor. Bryn köttet i smör i en stekpanna. Fräs purjon i smör i en gryta. Lägg över köttet i grytan. Salta och peppra. Blanda chutney, grädde, buljong, soja, vinäger och ingefära. Häll det i grytan. Låt köttet eftersteka i såsen c:a 5 minuter.
  2. Servera med ris och en sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.