Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filé i grönpepparsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Man kan använda antingen oxfilé eller fläskfilé

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen låt den kallna. Koka upp buljongen och löken. Låt koka 5 minuter. Tillsätt grönpeppar och grädde.
  2. Stek köttet 2-3 minuter per sida. Salta och peppra. Flytta över i såsgrytan.
  3. Riv potatisen grovt, salta. Riv rödlöken och blanda med potatisen. Stek potatisraspet ca 3 minuter på varje sida till den fått en gyllenbrun färg
  4. Servera med en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.