Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filéer med paprikatopp

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En perfekt bjudrätt med kycklingfiléer som kan förberedas fram till ugnsbakningen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°
  2. Dela, kärna ur och strimla paprikorna. Skala, dela och skiva löken. Fräs paprika och lök i 1 msk smör.
  3. Ta pannan av värmen och smula i fetaosten. Krydda och bryn kycklingfiléerna i resten av smöret.
  4. Lägg kycklingfiléerna i en ugnsform och toppa med paprikafräset. Strö över oliver. Koka ur stekpannan med citronsaft, fond, vatten och grädde.
  5. Red av med redning. Smaka av med salt och peppar och häll såsen i formen runt kycklingen.
  6. Tillaga klart i ugnen i ca 15-20 minuter tills köttsaften är ofärgad.
  7. Servera med ris och sallad.
  8. Lycka till! Smaklig måltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.