Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filégryta med rosépeppar

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Lätt och smidig gryta!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär filén i knubbiga skivor. Platta ut dem lite i handen. Bryn skivorna i omgångar på bägge sidorna. Salta och peppra. Lägg köttet i en skål. Fräs lökhacket i stekpannan utan att det tar färg. Blanda samman crème fraiche, vispgrädde, chilisås, worcestersås, soja och pressad vitlök. Slå blandningen över löken i pannan. Rör och låt blandningen puttra några minuter. Lägg i köttet och rosépeppar i såsen. Rör om och låt puttra ytterligare 5-7 min.
  2. Servera med potatis eller ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.