Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filets mignons med vermouthsås och oliver

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabbt, festligt och gott

Ingredienser

Instruktioner

1. Sätt på potaisen, riset elller pastan. Putsa under tiden filéerna fria fån fett och hinnor. Skär dem i 2-3 cm tjocka skivor. 2. Hettta upp en ttaktörpanna eller liknande. Salta och peppra filéerna. Stek dem sedan hastigt i smöret 1-2 minuter på varje sida. 3. Lägg upp och fördela filéerna på heta tallrikar. Koka ur pannan med vinet och tillsätt creme fraiche. Amula ner buljongtärningen och ge det hela ett hastigt uppkok. 4. Smaka av såsen med en aning salt om så behövs samt klipp i kryddkrasseen. Slå såsen runt filéerna och strö oliverna över. Servera omedelbart med valfritt tillbehör.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Pirkko 9 maj 2009

    Det här är Jättegott !!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.