Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En underbart god rätt som man gör dagen innnan. Går även bra att ha fläskfilé istället för kyckling

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn kycklingen, lägg sedan i ugnsäkerform. Smält smör, senap, soya och vispa runt. Tillsätt grönpeppar, häll i creme fraichen och låt sjuda 2-3 min. Tillsätt grädde. Häll såsen över kycklingen. Låt stå kallt i 1 dygn.
  2. 175 grader 12-20 min
  3. Servera med sallad, ris el potatis. Gratäng går också bra

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • admin 22 februari 2008

    Den klart godaste kycklingrätten som jag har provat! Görs med fördel dagen innan så smaken kommer fram riktigt. /Matvraket

  • epi 2 mars 2008

    Älskar den här rätten. Fick receptet av en kund. Alla i familjen tycker den är kanon. Det konstiga är att jag också har den på min sida. Med samma namn. Men då hittar väl besökarna någon av oss. Maria

  • bjuranna 2 juli 2008

    Mycket smakrik och mör kyckling, men bäst av allt är såsen!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.