Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filkaka med lingongrädde

 
Skriv ut

Av denna kakan kan du göra många bakelser tillsammans med lingongrädden.Vill man göra kakan lite mer syrlig kan man använda fil med citron- eller jordgubbssmak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienserna till en jämn smet. Häll upp smeten i en smörad och bröad långpanna (35x40).
  2. Grädda ca 35 minuter, 175 C.
  3. När kakan har svalnat skärs den i lämpliga bitar. Vispa grädde och tillsätt lingonsylt efter smak.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.