Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filmjölkslimpa

(6 kommentarer)  
  • Serverar: 36 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En jättegod limpa som passar till mycket, Soppa ex Svärfars favorit;-)

Ingredienser

Instruktioner

Rör ihop allt till en smet (mjölet sist) Bred ut i en smord långpanna. 125grader i 45 minuter öka till 175 grader i 15 minuter. Låt svalna på och under duk. Skär i fyrkanter, Blir 4 st fyrkanter, Går jättebra att frysa.

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • pegasus112 9 oktober 2008

    Det godaste bröd jag ätit på mycket länge...kan starkt rekommenderas....och vad enkelt.

  • stinta 9 oktober 2008

    jättetack! Alla i vår familj tycker om den.

  • Okänd 15 oktober 2008

    Mycket god limpa! Får högsta betyg av mej :)

  • Okänd 31 mars 2009

    Tack för ett enkelt och gott matbrödsrecept......Jag kommer att baka detta bröd fler gånger....Nu ska vi avnjuta brödet min gubbe och jag. Tack igen.

  • Okänd 5 april 2009

    Tyckte väldigt mycket om den här limpan. Får högsta betyg av mej :)

  • Shoutoutloud 8 april 2011

    var i ugnen ska man grädda limpan?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.