Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filmjölkslimpa med lingon

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

Lätt att baka, få ingredienser. Supergott till kvällsikat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Slå på filmjölken, sirapen och lingonsylten. Blanda väl.
  2. Smörj en avlång brödform ca 1½ liter. Häll i degen och grädda i nedre delen av ugnen ca 1 timme på 200 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.