Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filmjölkslimpa med lingon, glutenfri

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Lättbakad och saftig limpa med lingon som inte behöver jäsa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Rör ihop alla ingredienser i en bunke till en kladdig smet. Häll smeten i en limpform, ca 1½ liter, klädd med bakplåtspapper.
  3. Grädda brödet mitt i ugnen i 50-60 minuter. Låt det svalna i formen och linda sedan in limpan i en handduk och låt den ligga i någon timme innan du skär i den.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.