Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filodegsknyten med kantarell och parmesan

 
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Frasiga små svampknyten är fina tillbehör till en mustig soppa eller som ett gott tilltugg på kvällen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Finhacka löken och fräs med svampen i smör, salta och peppra.
  3. Vecka ut filodegsarken. Skär 4 remsor på längden per ark.
  4. Lägg lite svampröra och lite parmesan på varje remsa.
  5. Lyft upp ett hörn av degen, vik det över fyllningen så att det formas en triangel. Vik sedan triangeln mot den återstående degen och vik igen så att det bildas nya trianglar tills degremsan tar slut.
  6. Pensla med olivolja, strö flingsalt över och grädda mitt i ugnen i cirka 5-7 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.