Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filodegsrullar med kräftfyllning

(1 kommentar)  
  • Serverar: 14 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En härlig förrätt eller som en entrerätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sila bort lagen från kräftstjärtarna och låt dem rinna av i en sil. Hacka dem fint.
  2. Blanda kräftorna med salladslök, philadelphiaost och pepparrot. Mixa mangoldskotten med oljan och blanda ner i kräftblandningen. Salta och peppra.
  3. Dela filodegsbladen på mitten. Pensla dem med smör efter hand och lägg en sked av fyllningen i nedre delen av bladet. Vik in kanterna och rulla samman.
  4. Lägg rullarna på en plåt med bakplåtspapper och pensla dem med smör. Grädda filodegsrullarna i mitten av ugnen, ca 10 minuter i 225 grader, tills de får fin färg.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • macuisine 29 april 2011

    Jättegott, jag provade att ha dessa vid sidon om vinkokta musslor och det gjorde succé.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.