Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filodegsrullar med persika och kokos

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Frasiga och snabbakade rullar med tropisk smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Dela, kärna ur och tärna persikorna. Blanda persika, honung och kokos i en skål. Lägg en sked fyllning på kortsidan av ett filodegsark. Pensla med smält smör runtom. Vik långsidorna över fyllningen och rulla ihop. Gör likadant med resterande filodegsark.
  3. Lägg rullarna på en plåt med bakplåtspapper och pensla dem med smält smör. Grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter.
  4. Pudra över lite florsocker över rullarna och servera dem med vispad grädde eller glass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.