Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filé Indienne

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegod gryta. Såsen är underbar brukar göra lite mer sås då den alltid tar slut först i grytan

Ingredienser

Instruktioner

Skär fläskfiléen i små tärningar. Bryn dem i smöret och ta upp dem på en skål. Hacka löken, paprikorna och tomaten fint. Fräs i en gryta och blanda resten av ingredienserna utom grädden. Låt såsen koka ihop några minuter. Blanda ner köttet och späd med grädden. Smaka av. Gott med pasta eller ris till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.