Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fina färsrulader

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En spännande kryddning och ett överraskande innehåll gör dessa färsrulader både läckra och fina, trots att de är mycket enkla att tillaga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ned ägg och grädde i färsen och smaksätt med salt och peppar. Dela färsen i 8 delar. Platta ut varje del till en fyrkant, något större än skinkskivorna. Lägg en skinkskiva, en oststav och en smörstav på varje färsruta. Pensla kanterna med uppvispat ägg, rulla ihop till rulader och tryck försiktigt ihop skarvarna.
  2. Vänd ruladerna först i mjöl, sedan i resten av ägget och sist i skorpmjöl, kryddat med salt, peppar och paprikapulver. Bryn litet matfett i en stekpanna och stek ruladerna 6 - 8 minuter på medelstark värme, tills de fått vacker färg runtom.
  3. Servera med potatismos och tomatsallad eller en blandad grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.