- Serverar: 4 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
En spännande kryddning och ett överraskande innehåll gör dessa färsrulader både läckra och fina, trots att de är mycket enkla att tillaga.
Instruktioner
- Blanda ned ägg och grädde i färsen och smaksätt med salt och peppar. Dela färsen i 8 delar. Platta ut varje del till en fyrkant, något större än skinkskivorna. Lägg en skinkskiva, en oststav och en smörstav på varje färsruta. Pensla kanterna med uppvispat ägg, rulla ihop till rulader och tryck försiktigt ihop skarvarna.
- Vänd ruladerna först i mjöl, sedan i resten av ägget och sist i skorpmjöl, kryddat med salt, peppar och paprikapulver. Bryn litet matfett i en stekpanna och stek ruladerna 6 - 8 minuter på medelstark värme, tills de fått vacker färg runtom.
- Servera med potatismos och tomatsallad eller en blandad grönsallad.
Publicerat den
7 mars 2008
Liknande recept
Skriv kommentar