Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 5 portioner
Skriv ut

Familjens favorit!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Strimla purjo och lägg i smord form. Lägg fisken över och pressa citronsaft över salta lite. Täck med folie. Ställ in i ugnen ca 20 min.
  3. Under tiden fräser man champinjonerna. Blanda ihop champinjonosten med crème fraichen. Ta fisken ur ugnen när den är klar och häll av spadet.
  4. Strö över de frästa champinjonerna och bred över röran strö över den rivna osten.
  5. Gratinera i ugnen ca 5min tills allt blivit genom varmt och fått lite färg!
  6. Kokt potatis och sallad är gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.