Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fina fisklådan

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Köp hem ett paket fiskfilé på 300 g, dela och lägg hälften i frysen till ett senare tillfälle. Lådan är både lättlagad och god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 225°
  2. Koka fisken några minuter i ytterst lite vatten, gärna i mikron. Dela den i mindre bitar. Blanda fisken med riset och lägg det i en lätt oljad ugnsäker form.
  3. Blanda majonäs och kesella med lättmjölk. Smaksätt med curry, salt och dill. Häll blandningen överris och fisk i formen. Gratinera ca 20 minuter mitt i ugnen. Garnera gärna med en dillkvist och ett par räkor. Ät med något grönt.
  4. Tips! För att få ca 1 1/4 dl kokt ris, kokar du 1 dl enligt anvisning på paketet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.