Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fina hallonmuffins

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Stora och goda muffins med bärsmak.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ihop ägg, socker, gräddfil och olja. Blanda mjölet med bakpulver och vanilj, tillsätt bären (otinade) och blanda så att bären fördelas i mjölet. Vänd ner mjöl- och bärblandningen i äggsmeten. Fyll stora muffinsformar till 3/4 med smeten. Grädda i mitten av ugnen 30-35 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.