Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fina kalvfärsbiffar

 
Skriv ut

Recept på god mat till lunch.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Arbeta samman färs, äggulor, crème fraiche och potatismjöl till en jämn slät smet. Smaksätt med salt, svartpeppar och dragon. Blanda ner persilja.
  2. Forma färsen till åtta jämna fina biffar. Stek dem i matfettet 2 til 3 minuter på varje sida. Tag upp dem och håll dem varma. Häll bort det mesta av stekfettet.
  3. Vispa ur pannan med lite buljong eller vatten. Smaka av skyn. Servera kalvfärsbiffarna med sky klyftpotatis och brocoli

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.