Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blåbärspaj

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Finskt, väldigt gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rumsvarmt margarin och socker vispas poröst. Häll ett ägg i taget i smeten. Blanda dem torra ingredienserna och rör ner i smeten. Blir som en sockerkakssmet. Häll ner i en pajform Sprid ut blåbären i pajformen ovanför smeten. Sockra efter smak Fyllning: Vispa samman gräddfil och ägg. Häll över. Grädda pajen nedre delen av ugnen 200 C i 20-30 minuter.
  2. Ps har ni små ägg ta gärna två för annars kan fyllningen bli för lös.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • guardianlinda 14 april 2008

    Låter inte dumt! Är det din vackra katt på bilden? Själv har jag 3st/Linda

  • angelinasmamma 13 juli 2008

    Hur många ägg ska det vara i smeten?

  • prippsan 18 september 2010

    Det här är min absoluta FAVORIT bland pajer..

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.