Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Finsk kålrotslåda

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Ett måste på julbordet hemma.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala kålrötterna, skär i bitar och koka i lite saltat vatten.
  2. Mixa kålrötterna. Blanda i skorpsmulorna, grädde, smör, sirap och ägg. Smaka av med salt och peppar.
  3. Häll i två smörade ugnsformar. Mönstra med sked eller gaffel och strö på skorpsmulor.
  4. Grädda 175 grader ca 1 timme.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.