Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Finska tantens salladssås

(3 kommentarer)  
Skriv ut

Jättegod salladsdressing till t ex veckosallad. Tips! Diska ur och spara en vinägerflaska (de som har brunt lock med en liten hällpip), perfekt att förvara såsen i. Förvaras kallt, klarar sig rätt så länge i kylen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll senapen i en skål. Vispa i matoljan lite i taget. Vispa i vinäger, juice och kryddor. Vispa till en slät sås.
  2. Det kan behövas mera av juicen och sockret, du får smaka dig fram!
  3. Fyll på flaska.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • gds877 7 februari 2010

    Praktiskt och gott.

  • gds877 7 februari 2010

    Praktiskt och gott.

  • jennykrook 5 februari 2012

    Tog johnys senap och balsamvinäger istället och den blev super god!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.