Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fish n chips

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Panerad fisk med god remuladsås

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta fram torsken och låt den tina i god tid innan du börjar laga så att det blir lätt att dela upp fisken i lagom stora bitar.
  2. Rör ihop remuladsåsen och in i kylen så länge du gör klart fisken.
  3. Skär upp fisken i lagom stora bitar, dränk bitarna i den ihoprörda ägget som är kryddat med saltet och pepparn. Dränk fisken sedan i ströbrödet och stek i en stekpanna tills de fått en fin färg.
  4. Servera med valfri potatistillbehör och reumladsåsen.
  5. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.