Fisk recept

Laddar...
Din sökning gav 8263 träffar

Fisksoppa

Matig fisksoppa/gryta. Kan verka svår att göra, men är jättelätt och den bästa fisksoppan jag ätit.


Tonfiskgratäng Tagliatelle

Gott med pasta istället för ris eller potatis till tonfisken. När denna gratängen serveras skrapar ungarna formen noga! God och inte så överväldigande tonfisksmak, som inte alla gillar.


Fiskgratäng med räkor

Det är de små detaljerna som gör en fiskgratäng till ljuvlig god festmat. Först får fisken sjuda ensam i ugn, spadet används till såsen och räkorna läggs direkt på fisken, inte i såsen. Sen sköter u..


Kryddig Fisksoppa

Linserna i soppan sänker GI-värdet och gör den mer matig. Soppan i sig är fettsnål och innehåller nyttiga vitaminer och antioxidanter. Soppan går bra att frysa eller spara i några dagar om du vill ..

Fisksoppa på Peters vis

För en herrans massa år sedan gick alliansen ut med ett receptblad inför valet här i kommunen, jag vet inte om dom fick några mer röster, men goda recept hade dom. Först ut kommer miljö Peter E:s fis..
Fisk i foliepaket

Mycket gott och lättlagat. Fiskrätt som de flesta brukar uppskatta och som passar lika bra till vardags som till fest.


Fiskgryta med lime och sambal oel..

God och fyllig fiskgryta som kan varieras. Både räkor och färska tomater är gott att ha i. Saffran och lax kan uteslutas för att få en billigare vardagsmiddag. Yoghurten eller crème fraichen gör m..Annikas tonfisklasagne

Ingen som läser detta receptet kan göra sig en föreställning om hur fantastiskt den här lasagnen smakar! Varje gång jag gör den skickar jag en tacksam tanke till Annika som bjöd mig på den här rätten ..
LCHF Tonfiskröra

Enkel och god röra att servera till kokta ägg till frukost eller lunch. Energi kcal: 2477,80 Energi kJ: 10367,60 Proteiner: 91,07 Fiber: 1,48 Kolhydrater: 10,49 Vatten: 314,30 Fett: ..