Fisk ugn med kaviar recept

Laddar...
Din sökning gav 60 träffar

Kalles ostiga fiskbullar i ugn

Ett mycket enkelt sätt att piffa till fiskbullar och potatis. Blev väldigt uppskattat av både oss och barnen. 5-10 minuters jobb, sen sköter ugnen resten till en färdig rätt komplett.

Fiskgratäng med champinjoner och ..

En egen fiskgratäng kan du ha på bordet inom 30 minuter! Jämför det med de trista frysta köpegratängerna som tar minst lika lång tid. Dessutom blir din egen så oändligt mycket godare.
Fiskgratäng med dijonsenap

Oftast när jag tillagar denna rätten kokar jag potatis vid sidan om och gratinerar enbart fisken i såsen. Ett fantastiskt recept som inte kan bli enklare! Det funkar även bra med annan fisk , exem..


Nettans mammas fiskgratäng

Enkel och smaskig fiskgratäng med champinjonscreme. (Nettan och jag hade så himla roligt under några år i Stockholm. Så mycket bus, så många minnen och ett och annat matrecept också)


Laxspett

Lättlagade och underbart goda! Ett tips är att ha romsås och kokt potatis till! Annars är de perfekta som plockmat / buffémat.


Ansjovisbakad torsk

Vardagar ska det gå snabbt och enkelt att laga mat! Den här fisken lagar sig själv i ugnen och smaksensationen kommer till stor del från ansjovisfiléerna – ett välbeprövat sätt att få fram matens smak..


Vitlökskavring till gubbröra mm

Experimenterade fram denna kavring för att få ett nytt alternativ att servera gubbröra på. Vitlöken och spiskummin gav en god mild karaktär åt kavringen. Kavringen passar även att servera som bas i ..
Kaviarfisk
Kaviarfisk

Enkel och snabb fiskrätt. Använd din favoritkaviar och rätten blir suverän.Fiskgratäng med kaviar
Fiskgratäng med kaviar

Sätt ugnen på 225o. Dela fisken i portionsbitar. Vik in tunnare delar så att fisken blir jämntjock. Lägg dem i en smord ugnssäker form. Vispa ut kaviaren i grädden. Blanda i purjolök och kapris. Häll ..