Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk- och fänkålspanna med äpple

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Underbart god fiskgryta, som är enkel att slänga ihop.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fänkålen i tunna skivor. Skär äpple och morötter i små bitar. Finhacka löken och fräs den i smör. Tillsätt curry, tomatpuré och fond (eller tärning). Skär fisken i bitar och tillsätt den och grädden i grytan. Låt sedan sjuda tills fisken är klar, 5-10 minuter. Smaka av med salt.
  2. Servera med nykokt ris, potatis eller pasta.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • missQ 11 april 2012

    Det var verkligen jättegott! Jag måste sätta en 5:a. Längtar redan till matlådan. Sambon var nöjd, men inte lika supernöjd som jag.

  • mnil 11 april 2012

    Sist jag gjorde denna gryta hoppade jag över äpplet och la i potatis istället, det blev nästan ännu godare.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.