Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk- och rotsaksgryta med wasabi

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabblagad fiskgryta med lite sting av den japanska pepparroten wasabi. Servera med pressad potatis och broccolibuketter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fisken i mindre bitar, ungefär som grytbitar med 3 centimeters sida. Bryn fisken i lika delar smör och rapsolja i rymlig kastrull eller gryta.
  2. Tillsätt rotsakerna, i det här fallet färdigtärnade och förvällda rotsaker från affärens fryssortiment, och slå på vin och grädde.
  3. Klicka i den japanska pepparroten som i normalt köps i pastaform och salta lätt. Sjud grytan 5 minuter under lock.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.