Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk- och skaldjursgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Komponerat ihop en egen fisk och skaldjursgryta lite ideer från kokböcker men lagt in en hel del själv och testat mig fram. nu är jag nöjd och tycker den smakar jättegott det tycker även min sambo. Gott till vitöksbröd eller aioli vitt vin kan man dricka till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp buljongtärningen med vinet och saffran.
  2. Häll i grädden, tomatpuré och pressa i vitlöksklyftan och sedan timjan och basilika efter smak.
  3. Tärna rotfrukterna och potatisen i medelstora tärningar och lägg i dem och koka ca 10-15 min.
  4. Skär fisken och tomaterna i medelstora tärningar och lägg i det i grytan och sjud i ca 10 min.
  5. vill du ha tjockare konsistens på grytan kan du blanda i några matskedar mjöl eller idealmjöl.
  6. Lägg i räkorna några minuter före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.