Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk cutlet

 
Skriv ut

De här är en indisk förätt som är mycket populär.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen i en kastrull med lite salt.
  2. När potatisen kokat klart ta den och mosa den med handen. Hacka löken smått och den gröna chilin, blanda med potatisen.
  3. Häll bort vattnet från fisken och mosa ner den med potatisen och blanda allting tillsammans och smaksätt med salt och peppar även lite citronjuice.
  4. Gör sedan till små bollar. Doppa dem i äggen, och vänd dem så att alla sidor täcks. Vänd dem därefter i ströbrödet.
  5. Värm upp oljan för fritering och fritera dem, tills de är bruna på alla sidor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.