Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk i äggsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En klar favorit hemma hos oss.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka äggen. Koka fisken med salt, vitpeppar, lagerblad och kryddpepparkorn. Sila spadet och lägg fisken i en karott.
  2. Blanda 2 dl spad och 3 dl grädde och koka upp. Gör en redning av 1 dl vatten 1,5 msk mjöl, häll över i såsen.
  3. Tillsätt en halv fiskbuljontärning. Smaka av med salt, vitpeppar och dill. Häll över såsen i karotten med fisken. Hacka äggen och häll över i karotten. Servera med kokt potatis och rårivna morötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.