Fisk i äggsås

En klar favorit hemma hos oss.

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: ägg, fisk
Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Gör så här

Koka äggen. Koka fisken med salt, vitpeppar, lagerblad och kryddpepparkorn. Sila spadet och lägg fisken i en karott.

Blanda 2 dl spad och 3 dl grädde och koka upp.
Gör en redning av 1 dl vatten 1,5 msk mjöl, häll över i såsen.

Tillsätt en halv fiskbuljontärning. Smaka av med salt, vitpeppar och dill. Häll över såsen i karotten med fisken. Hacka äggen och häll över i karotten.

Servera med kokt potatis och rårivna morötter.

Ingredienser (för måttangivelser vänligen logga in)

Torsk, Salt, Vitpeppar, Lagerblad, Kryddpepparkorn, Spad, Grädde, Vatten, Mjöl, Fiskbuljong, Dill, Ägg
Visningar:
1326
Sparat:
23

LIKNANDE RECEPT

Äggsås recept
Kokt torsk med ..
över 2 månader
Plankstek på fi
av Aikiman
över 2 månader
Kokt torsk med
av Lilloo
över 2 månader
Spaghetti med b
över 2 månader
Sej med ägg- oc
över 2 månader
Micks räkpaj
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.