Fisk i foliepaket

Mycket gott och lättlagat. Fiskrätt som de flesta brukar uppskatta och som passar lika bra till vardags som till fest.

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: fisk
Fisk i foliepaket
Källa: Egen
Uppladdad av: Jessika
Skrivet: för över 2 månader sedan

Ingredienser

ca 2 dl hackad spenat (motsvarar ca 12 frysta pellets)
4 st fiskfiléer av hajmal (pangasius) eller annan fast vit fisk (ex torsk)
citronpeppar
salt
6 cocktailtomater , i skivor
5 cm purjolök , strimlad
2 msk gräslök
1 dl lätt creme fraiche
1 fp mozzarella , skivat i 8 skivor

Betyg (28 röster)
Antal personer
4 st
Visningar:
40191
Sparat:
1171

Gör så här

Lägg ut foliearken och fördela spenaten mitt på varje ark. Lägg fiskfilén på spenaten och krydda med citronpeppar och salt. Lägg på tomatskivorna och den strimlade purjon och gräslöken. Klicka över lätt creme fraichen och lägg till sist på mozzarella skivorna.

Vik ihop folien så det blir som en båt. Försök undvika att folien ligger emot ovansidan där osten är.

Kör i ugn, 225 grader, ca 20 minuter om ingredienserna var tinade annars ca 35-40 minuter. Öppna försiktigt en ”båt” och känn på fisken så den är klar. (Se upp med ångan.).

Servera med sallad och kokt eller pressad potatis alt. mos. Låt var och en ”hälla” ut sin fisk på tallriken. Sås behövs inte då det blir mycket sås i varje paket.

LIKNANDE RECEPT

Tomas goda fisk
av remmen5
över 2 månader
Fläskfilé á la
över 2 månader
Lax a´la Ankar
över 2 månader
Fisksoppa
av hobbe69
över 2 månader
Fisk-Favoriten
av Lucaso
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Norimaki
över 2 månader
Hosomaki
över 2 månader
Asiatisk dressi
över 2 månader
Egen kryddbland
över 2 månader
Ört-keso
över 2 månader
Fiskkrydda
över 2 månader