Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk i ugn

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Den är enkel att göra men smakar kanon..

Ingredienser

Instruktioner

Lägg de upptinade torskblocken i en ugnsäker form med en lite klick smör i. Vispa ihop Kelda, ketchup och dill och även dom kryddor ni väljer allt efter behag. Häll det över fisken och skär tomaten i skivor och lägg ovanpå låt den stå i ugnen i ca 60 min i 200 grader. Tänk på att man kan få lägga över lite folie så den inte blir bränd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.