Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk i ugn

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Tidningsrecept

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en ugnsfast form, skär det halvtinade torskblocket i 3 cm bitar och placera i formen, salta över och sätt in i ugn ca 10 min.
  2. Gör i ordning såserna och blanda dessa samman, hacka löken.
  3. Tag ut formen, strö över den hackade löken, och de krossade tomaterna, krydda rikligt med citronpeppar. Häll över såserna, krydda med de franska örtkryddorna in i ugnen ca 20 min. Ugn 225 grader
  4. Serveras med ris och en god sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.