Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk med aivar relish

(2 kommentarer)  
Fisk med aivar relish Fisk med aivar relish
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Superdupergott, ljuvliga smaker och lättlagat, kan inte bli bättre.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Skär fisken i bitar och lägg i smord eldfast form, salta och peppra. Vispa ihop grädde, aivar relish samt blanda ner persiljan och häll blandningen över fisken. Strö över osten och gratinera i ca 20 minuter.
  2. Servera med potatis eller ris och broccoli eller någon sallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • missQ 26 april 2013

    Detta var ett bra recept! Det var lätt att göra och gillade det verkligen. Kanske ingen festmåltid men jättebra till vardags. Ajvaren gav fiskrätten en helt annan smak än många andra fiskrätter, vilket var välkommet. Kommer att göras igen.

  • Ekorrungen 5 maj 2013

    Vilken god rätt! Devinitivt görs igen. En 5:a

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.