Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk med ajvar och räkor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fisk med ajvar och räkor. För alla? Läs noga ingrediensförteckningen på aivar relish. I övrigt är rätten gluten- och äggfri. Laktosfri: använd laktosfri crème fraiche. Mjölkproteinfri: byt ur crème fraichen mot sour supreme (innehåller soja).

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina fisken om den är fryst och torka den torr. Skär den i bitar.
  2. Vispa ihop crème fraiche och ajvar i en låg panna. Koka upp och lägg i fisken. Sjud på svag värme ca 5 minuter under lock. Vänd ner spenaten och låt det bli varmt. Krydda med salt och peppar. Strö över räkorna.
  3. Servera fiskpannan med ris och haricots verts.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.